Interesse-grupper

Blixen Klubs interessegrupper er et netværk dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk. Der kan dannes flere interessegrupper. Hver gruppe vælger en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen. Mødesteder og frekvens for møder aftales i gruppen.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder. Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klubs medlemmer, så tal med en fra bestyrelsen ved næste Blixen Klub møde.

Blixen Klub Allerød - 1's interessegrupper fik deres begyndelse ved første møde i 2022. Der er flere grupper på vej, og grupperne er endnu ikke færdigetablerede. Derfor mangler der information om tovholdere og deres kontaktoplysninger. Kontakt Berit på [email protected], hvis du har oplysninger vedrørende en interessegruppe.

Bridge

En række medlemmer har en fælles interesse for at spille bridge. Gruppen er dog endnu ikke oprettet.

Kultur og rejser

En større gruppe medlemmer har fundet sammen om interessen for kultur og rejser. Ca. hver anden måned arrangeres en tur, som regel med rundvisning, frokost og mulighed for samkørsel. Alle medlemmer kan foreslå og arrangere mindre udflugter. Rejser i Danmark og Europa vil løbende blive drøftet i gruppen. Aktiviteter annonceres i facebook-gruppen 'Blixen Allerød -…

Læsegruppe

En gruppe medlemmer har dannet en læsegruppe omkring interessen for litteratur. Gruppen mødes privat, på skift to forskellige steder, en gang om måneden sidste mandag i ulige uger kl. 13. Kontakt tovholder, hvis du ønsker at blive en del af denne gruppe.

Madklub

Der blev ved årets første møde dannet en madklub. Kontakt tovholder, hvis du ønsker at blive en del af denne gruppe.

Malergruppe

I Malergruppen Blixen finder de sammen energi i at male og være kreative sammen. De mødes ca. en gang om måneden. Kontakt tovholder, hvis du ønsker at blive en del af denne gruppe.

Rejse til Axat

I 2022 deltog seks medlemmer af Blixen Klub Allerød i rejsen til Axat. I uge 34 i 2023 er en ny tur arrangeret, som allerede er fuldt booket med flere af klubbens medlemmer. Se det tidligere program her - måske skal du med i 2024. pixi_madame_2022

Skovbadning

Skovbadning handler om at 'bade' i sanseindtryk fra skoven og være til stede på en nærværende måde, ind imellem talende, andre gange stille. Gruppen 'bader' hver 3. tirsdag i ca. 2 timer. Mødested er P-pladsen ved biblioteket. Førstkommende tur er tirsdag d. 15. november kl. 10. Kontakt tovholder, hvis du har lyst til at være…

Stavgang

Interessegruppe for stavgang. Gruppen går hver onsdag kl. 10 fra Karateklubben bag hovedbiblioteket.

Strikkegruppe

Strikkegruppen mødes mandage i ulige uger kl. 14-16. De mødes på skift hos hinanden, hvor de udveksler gode idéer, nye opskrifter og andet. De aftaler mødested fra gang til gang. Hvis man har lyst til at være en del af gruppen, kan man kontakte tovholder.

Vandreture

Vi tager de gode sko på og går sammen ud i Allerøds skønne natur. Vi mødes i Lillerød ved karateklubben bag hovedbiblioteket onsdage lidt i 10. Er du medlem af Blixen-gruppen og interesseret i gåture, så mød op ved karateklubben om onsdagen.
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.