Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Til møderne i Blixen Klub Allerød vil der ind imellem være begrænsninger på antal deltagere afhængig af lokale og indhold.

Der oprettes venteliste, hvis interessen er stor.

Til udflugter o.lign. vil der næsten altid være begrænsninger på grund af praktiske forhold. Det gode gamle først til mølle-princip anvendes.

Hvis du ønsker at melde afbud, kan du gøre det på det link, som du modtager i din bekræftelsesmail. Du vil få dine penge retur, hvis afbuddet sker inden tilmeldingsfristen.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn.

Invitationsmail til næste møde vil blive sendt, så du modtager den om onsdagen efter mandagsmødet. Det vil sige, at du cirka har en uge til at svare ja eller nej til invitationen.

Sidste frist for tilmelding til et arrangement vil være onsdag kl. 20 før kommende møde. Efter tidsfristen genereres en deltagerliste til forplejningsgruppen, så den kan planlægge indkøb og stoleopstilling derefter.

Samtidig med tilmelding betaler du 30 kr i “kaffepenge”.

For arrangementer ud af huset kan der være kortere tidsfrister og måske også forhøjet deltagerpris og adgangsbegrænsning.

Medlemskab af Blixen Klub Allerød koster 300kr (2023) i kontingent for et år, som følger kalenderåret.

Kontingentet fastlægges på generalforsamlingen for Blixen Klub Allerød.

De almindelige ugentlige møder koster 30 kroner, som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruges til kaffe/te og kage, eller noget andet spiseligt, som nydes i mødepausen.

Da vi ikke kan optage flere medlemmer i øjeblikket, er det desværre ikke muligt at melde sig ind i Blixen Klub Allerød.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.