2023-03-20 13:00

Min vej til skipper på Slotssøen

Kom til spændende foredrag, hvor Finn Sylvest Jensen kommer og fortæller om sit liv til skipper på Slotssøen. Finn Sylvest Jensen havde en god, men fattig barndom i Hillerød og Hørsholm. I sin ungdom blev han caddie på Rungsted Golfbane, hvor han blandt andet var caddie for Dronning Alexandrine og Prins Bertil af Sverige. Han har været pilot i flyvevåbnet, jetpilot og pilotinstruktør. Derudover var han mange år i Sterling Airways ejet af Tjæreborg præsten. Finn Sylvest Jensen sluttede sit flyverliv med 3½ år som chefinstruktør i EVAAIR på Taiwan.

De seneste 20 år har han været skipper på ”Den Lille Færge” på Slotssøen i Hillerød, så der er lagt op til mange spændende historier denne eftermiddag.

Der er ikke angivet noget sted
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.